negocis – PAE Mataró
17/12/2017

negocis

El PAE t’ofereix un estructurat pla de comunicació, informació i formació que et permetrà endinsar-te amb èxit en el necessari procés de Transformació Digital de la teva empresa

 

Estar al dia en les disciplines, programes i aplicacions que la tecnologia ens ofereix és avui una qüestió de supervivència.

No només cal aprendre, en molts casos és imprescindible ‘desaprendre’, aparcar vells hàbits i assumir els nous models organitzatius, els nous organigrames i les noves tecnologies de programari i de maquinari que ens permetin endinsar-nos amb èxit en el necessari procés de Transformació Digital.

Això només és possible a través d’una estructurat pla de comunicació, informació i formació com el que ofereix PAE Mataró als seus associats.

El nostre objectiu és potenciar i recolzar la millora competitiva de les empreses i propietaris dels PAE, fomentant la col·laboració, potenciant l’intercanvi de serveis. Treballant per gaudir dels avantatges de tenir serveis i estratègies comunes i defensar els interessos de les empreses i propietaris ubicats als polígons davant de les institucions, altres entitats i les administracions públiques…

Sabem l’important que avui és, per a un Directiu, estar permanentment actualitzat en tot el que fa referència a la gestió empresarial i la Transformació Digital, per aixó actualitzem diàriament la nostra secció de notícies, impartim periòdicament cursos, seminaris i webinars i tenim un butlletí de notícies i un programa de ràdio setmanal orientats a l’actualitat de la transformació digital.

Actualment Mataró disposa de set polígons on es concentren gran part de les empreses del municipi. L’ oferta de sòl industrial es complementa amb el Parc Científic i de la Innovació Tecnocampus Mataró -Maresme i Eurecat. Mataró, és doncs, una excel·lent opció per a la localització de noves empreses, les quals podran gaudir dels avantatges d’una òptima situació i de serveis tecnològics avançats per millorar la seva competitivitat i desenvolupar activitats R+D+I en un entorn de qualitat de vida.

Estar ubicat en un polígon del PAE Mataró et brinda una òptima ubicació, un gran equipament de l’espai amb els millors recursos, un ampli catàleg de serveis i la infraestructura operativa necessària perquè la teva empresa pugui dedicar-se al seu objectiu sense haver de preocupar-se per les infraestructures i serveis complementaris.

 

PAE Mataró